06 20 40 86 54

info@safetyclimb.nl

// Onze aanpak

 Dynamic Safety het safety kader voor de medewerkers

Safety Sturing het verankeren van het safety kader door het management

Deze modules lopen synchroon aan elkaar en hebben een duur van doorgaans 6 maanden. Hierdoor is er langer de tijd om échte impact te maken binnen de organisatie.

Het unieke aan de modules is dat het management getraind wordt om het safety kader blijvend onderdeel te maken van het veiligheid DNA van de organisatie. En dat in combinatie met Gamification/Gamebased Learning én persoonlijke begeleiding en coaching.

Gamification/Game Based Learning staat voor games die expliciet worden ontwikkeld met het oog op het aanleren van bepaalde kennis of vaardigheden. Het is een dynamische manier om het leerproces niet alleen attractiever, maar ook effectiever te maken in de eigen tijd van de deelnemer met behulp van een app.

En zijn er nieuwe medewerkers? Die stappen direct in en leren vanaf dag 1 de juiste manier van werken op het gebied van veiligheid.

Hoe werken deze twee modules?

Bij de start van een nieuw partnerschap bepalen we samen met de stakeholders in de module Safety Sturing, de stip op de horizon en de ingrediënten; Het Safety Kader. De uitkomsten van deze sessie bepalen de inhoud voor beide modules.

De module Safety Sturing geeft verder antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe zet ik gestructureerde safety-overleggen in om de safety-efficiency te vergroten?
  • Hoe zet ik op een relatiebehoudende manier de discipline knop aan?
  • En hoe coach ik mijn medewerkers in het behalen van de gestelde doelen?