06 20 40 86 54

info@safetyclimb.nl

// Onze diensten

Vanuit Safety Climb opleiding en training verzorgen wij de volgende diensten:

Groepstrainingen voor uitvoerenden en leidinggevenden

Deze trainingen vallen uiteen in de volgende onderdelen en zijn als geheel en als onderdeel in te zetten.

  • Basistraining veilig werken, waarbij wordt ingegaan op het herkennen van risicovolle situaties en wat te doen om dit niet tot een ongeval te laten komen.
  • Analyseren van bestaande vaste stopmomenten/LMRA’s in uw organisatie. Een vast onderdeel hierbij is de lecture van Hein Noortman.
  • Verdiepende training met focus op de veiligheidsladder en bestaande barrières hierin. Het doel hierbij is doorgroeien naar een werkbare aanspreek-cultuur. 
  • Management ontwikkelsessies; Wanneer en hoe stellend en steunend leiding te geven met veilig werken als basis; wat te doen met ‘near missers’. Hoe te reageren, hoe te registreren en vervolgens hoe dit naar boven en beneden in de organisatie communiceren.
  • Het Recherchemodel; Na een ongeval of bijna ongeval waarbij alle betrokkenen, van CEO t/m de laatste persoon, opstellen en de gevolgde barrières opstellen en evalueren. Het doel hierbij is direct helderheid en inzicht in sterke en zwakke elementen verkrijgen.
  • Het organiseren en implementeren van effectieve tool boxes voor alle betrokkenen in het proces.
  • Onboardingstraining voor leidinggevenden.

 

Het organiseren en geven van een veiligheidsdag op organisatie- en of brancheniveau.
De focus op veiligheid verschilt per bedrijf, hier creëren wij samen met u de juiste aandacht voor door de inzet van passende belangrijke thema’s en workshops.

Top of mind acties om de getrainde leerstof te blijven agenderen.
Een module die ingezet kan worden met als doel focus te houden op de veiligheid van alle betrokkenen in uw bedrijf.

Het maken van trainingsfilms en demonstratiefilms volledig aangepast naar uw bedrijfsstijl en afgestemd op het te voeren veiligheidsbeleid.

E-learning modules ontwikkelen ter ondersteuning van leidinggevenden in aanvulling op trainingssessies.

Lecture Hein Noortman

Effectief onderdeel in een training of veiligheidsdag. Hierbij vertel ik mijn verhaal, wat was mijn afleider ondanks mijn jarenlange ervaring als klimmer, welke fout is in mijn routine geslopen en met welk fatale effect… Dit onderdeel in de training, ‘hoe snel kan iets misgaan’, werkt als een geweldige kapstok en is een harde wake up.

Enkele van onze werkgebieden

Petrochemie

Energie

Bouw en Infra

Watervoorziening

Farmacie

Logistiek

Havens en Luchthavens

Afvalinzameling en verwerking